Potřebujete poradit?
+420 725 724 317 (Po – Pá: 8 – 18)

Články a novinky

Tipy na vánoční dárky

post

Štědrý den se blíží a stále nemáte nakoupeny dárky pod stromeček pro vaše nejmilejší? Inspirujte se našimi tipy na výjimečné vánoční dárky pro novopečené maminky, babičky, dědečky a především pro vaše děti.

Zobrazit článek 14. dubna 2019

Vánoční ozdoby

post

Novinkami v naší nabídce jsou vánoční ozdoby značky Pearhead a Adora, s jejichž pomocí lze vytvořit originální vánoční ozdobu s otiskem ručičky nebo nožičky. Skvělý dárek pro novopečené rodiče nebo prarodiče. Další novinkou jsou dětské vánoční ozdoby značky Avenue Mandarine, které jsou zase pěkným dárkem pro děti.

Zobrazit článek 17. listopadu 2016

Oblečení pro miminka

post

Miminka nemají vyvinutou termoregulaci, čímž může snadno dojít k jejich přehřátí. Čím se ale řídit, když vám neřeknou, že je jim horko nebo zima? 

Zobrazit článek 22. dubna 2015

6 tipů na dárky k narození miminka

post

6  tipů na dárky: Čím udělat radost nastávající nebo novopečené mamince? Nevíte, co přinést do porodnice? Chcete darovat originální, ale zároveň praktický dárek? Připravili jsme pro vás zajímavé tipy na krásné dárky k narození miminka.

Zobrazit článek 30. ledna 2013
Při objednání v úterý byl termín dodání ve čtvrtek, když do pátku zboží nedorazilo tak při zavolání n auvedeny telefon nikdo nebral - ani v pátek ani v pondělí. Pak mě telefon 3x prozvonit ale zase jen při zpětném volání někdo nevzal (možná mají odchozí bránu). Po týdnu od objednání mi přišel Email že zboží je expedováno - tzn že pravděpodobně dojde o týden později než bylo přislíbeno - vzhledem k tomu, že jsem obchod vybral právě z důvodu včasneho doručení tak obchod nedoporučuji - nelze se tam dovolat a zboží neodešle v termínu.
Ověřený zákazník, před 5 hodinami
Zboží pěkné, výběr dostatečný, rychlé dodání. Přehlednost stránek, rychlé dodání.
Ověřený zákazník, před 4 týdny
Jsem opravdu velmi nadšená z nákupu na tomto e-shopu! Velmi ráda doporučuji! Rychlost dodání, komunikace
Ověřený zákazník, před 2 měsíci, 3 týdny
Objednání a dodání OK, zatím nerozbaleno - dárek pro pravnučku k vánocům
Ověřený zákazník, před 2 měsíci, 4 týdny

Nenechte si proklouznout mezi prsty
...slevy, akce a novinky ze světa usměvavých dětí.